Coronabericht februari Nieuwegein Diamonds

Zoals bekend uit de persconferentie van 23 februari, kan de groep tot en met 26 jaar weer gaan sporten in groepsverband. Er hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Dat betekent dat de trainingen voor deze groep op onze velden van start kunnen gaan zodra die klaar zijn gemaakt, we hopen al vanaf zaterdag 6 maart of vlak daarna.

Trainingswedstrijden voor de leeftijdscategorie tot en met 26 jaar zijn ook mogelijk, maar helaas nog geen oefenwedstrijden tegen andere verenigingen. Er worden wel wedstrijden tegen andere verenigingen gepland, maar we moeten wachten tot de volgende persconferentie op 8 maart of die gespeeld kunnen worden.

Helaas moeten onze senioren nog tot de volgende persconferentie wachten op verdere verruiming van de Covid-19 maatregelen. Dus voorlopig nog geen trainingen van complete teams, hooguit van maximaal twee personen die voldoende afstand kunnen houden..

Zodra er meer mogelijkheden zijn om op sportpark Galecop te sporten, dan wordt dat zo snel mogelijk bekend gemaakt! Kijk ook eens naar het ‘Coronadossier’ op de KNBSB website!