Het is op dit moment weer mogelijk om onze kantine en/of jeugdveld te huren voor kinderfeestjes, yoga trainingen, workshops, cursussen, vergaderingen etc. Afhankelijk van de gelegenheid kan u er zelf voor kunnen kiezen om alleen de kantine, het jeugdveld of beide te huren.

Gedurende ons sportseizoen (apr. t/m 15 okt.) is verhuur alleen in de avonduren mogelijk. Om de week hebben wij in ons seizoen op vrijdag avond een thuiswedstrijd en is verhuur helaas ook niet mogelijk.

Wanneer u de kantine wilt huren, kunt u ervoor kiezen om zelf de horeca te regelen, maar u kunt tegen een vergoeding ook gebruik maken van onze voorraad en eventueel 1 pers. barpersoneel €75,= p.p. zodat alles voor u geregeld wordt.

Het huren van de kantine waarbij u zelf de drankjes verzorgt kost u € 150,= voor de eerste 4 uur, daarna € 25,= p/uur + €75,= borg. Deze borg krijgt u een week later terug als na controle blijkt dat de kantine en keuken in zijn geheel, schoon en opgeruimd achtergelaten is. Hieronder wordt verstaan; tafels en bar nat afnemen, keuken nat afnemen, gebruikte apparaten schoon achter gelaten, w.c.’s schoon, gestofzuigd en gedweild is. Het dweilen dient goed te geschieden zodat de grond niet meer plakt als deze opgedroogd is. Voorts dient er ook niets (per abuis) ontvreemd te zijn uit de keuken zoals schalen, bestek, etc. maar ook dat er géén defecte lift wordt achter gelaten. Daarnaast dient het dakterras ook weer schoon en opgeruimd achtergelaten te worden en alles weer neergezet te worden zoals het stond bij binnenkomst. 
De kantine moet uiterlijk om 01:00 uur weer gesloten zijn.

Voor informatie over reserveringen kunt u contact opnemen met kantine@nieuwegein-diamonds.nl