Het is mogelijk om onze kantine en/of jeugdveld te huren voor kinderfeestjes, yoga trainingen, workshops, cursussen, vergaderingen etc. Afhankelijk van de gelegenheid kunt u er zelf voor kiezen om alleen de kantine, het jeugdveld of beide te huren.

Wanneer u de kantine wilt huren, kunt u ervoor kiezen om zelf de horeca te regelen, maar u kunt tegen een vergoeding ook gebruik maken van onze voorraad en eventueel barpersoneel zodat alles voor u geregeld wordt.

Het huren van de kantine waarbij u zelf de drankjes verzorgt kost u € 125 voor de eerste 5 uur, daarna € 20 p/uur + €75 borg (deze borg krijgt u terug als na controle blijkt dat de kantine heel, schoon en opgeruimd achtergelaten is). 
De kantine moet uiterlijk om 01:00 uur weer gesloten zijn.

Voor informatie over reserveringen kunt u contact opnemen met kantine@nieuwegein-diamonds.nl

N.B.

Zolang de wettelijke regel van 1,5 mtr gehandhaafd dient te worden, is de kantine van de Nieuwegein Diamonds NIET beschikbaar voor verhuur van feestjes en partijen. Dit mede in verband met de regel dat mensen van 19 jaar en ouder ook moeten zitten bij dit soort gelegenheden. Zodra beide regels worden versoepeld / opgeheven is onze kantine weer beschikbaar voor verhuur.