Het is op dit moment NIET mogelijk om onze kantine en/of jeugdveld te huren voor kinderfeestjes, yoga trainingen, workshops, cursussen, vergaderingen etc. Afhankelijk van de gelegenheid had u er zelf voor kunnen kiezen om alleen de kantine, het jeugdveld of beide te huren.

Wanneer u de kantine wilt huren, kunt u ervoor kiezen om zelf de horeca te regelen, maar u kunt tegen een vergoeding ook gebruik maken van onze voorraad en eventueel barpersoneel zodat alles voor u geregeld wordt.

Het huren van de kantine waarbij u zelf de drankjes verzorgt kost u € 125 voor de eerste 5 uur, daarna € 20 p/uur + €75 borg (deze borg krijgt u terug als na controle blijkt dat de kantine heel, schoon en opgeruimd achtergelaten is). 
De kantine moet uiterlijk om 01:00 uur weer gesloten zijn.

Voor informatie over reserveringen kunt u contact opnemen met kantine@nieuwegein-diamonds.nl

Voorwaarde i.v.m. corona

Bij het betreden van onze kantine, dus ook als die verhuurd wordt, geldt dat elke bezoeker via de coronacheck app of op een andere geëigende wijze moet kunnen aantonen dat hij/zij is gevaccineerd voor Covid-19. Met de app bewijs je dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Ook een bewijs dat je hersteld bent van corona volstaat.